Algemene voorwaarden - Villa Sea Paradise Curaçao

De huisregels maken deel uit van deze voorwaarden. Deze huisregels worden samen met het contract aan huurders / gasten gezonden als onderdeel van het boekingsproces.

Optie: vakantievilla

Een optie nemen op de vakantievilla kan en is 2 dagen geldig. Opties kunt u alleen aanvragen via e-mail. Vrijblijvende offertes zijn 30 dagen geldig. Kopie van de paspoorten van alle gasten dient u 4 weken voor aankomstdatum te e-mailen naar de mevrouw L. Jansen info@villaseaparadisecuracao.com.

 

Reservering / aanbetaling van vakantievilla

Bij betaling via bankoverschrijving ontvangt u een factuur met daarin de nodige instructies. Binnen 5 dagen na de factuurdatum dient 25% van de totale huursom te worden overgemaakt. Dit geldt alleen als u boekt meer dan 60 kalenderdagen voor aankomst. Voor boekingen binnen 60 dagen voor aankomst is de volledige huur inclusief borg vereist om de woning te boeken.
Bij boeking buiten de 60 dagen is een aanbetaling van 25% vereist.

 

Bij betaling van 25% of het totale bedrag gaat u accord met de algemene voorwaarden.
Bij geen aanbetaling van 25% of volledige betaling is er geen sprake reservering.
Het saldo, inclusief borg, moet worden voldaan 60 dagen vóór aankomst anders is uw reservering verbeurd.

Betaling

De betaling geschiedt naar een rekeningnummer die meegegeven wordt op het contract.

Annulering vakantievilla

Bij annuleringen van uw reservering gelden de volgende voorwaarden:
 • Annulering is mogelijk tot 30 dagen voor de check-in datum in welk geval de gast een restitutie krijgt van 75% van het totale huurbedrag.
 • Bij annulering later dan de 30 dagen voor check-in datum is de volledige huursom verschuldigd. Aanbetalingen worden niet terugbetaald, behalve de borg.
 • Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt er geen restitutie van delen van de huursom plaats. Alleen uw borgsom wordt gerestitueerd.
 • Een annulering wordt alleen in behandeling genomen op werkdagen tijdens kantooruren. Maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Daartoe kunt u bellen, emailen of een SMS opsturen.
 • Voor het niet komen opdagen, vertragingen, en vroegtijdig vertrek is er geen restitutie van de huursom mogelijk. Wij raden u aan een annulering- en een reisverzekering af te sluiten.

  Vakantievilla op Curacao huren?

Vakantievilla Curacao: inchecken

Inchecken voor uw vakantievilla op Curacao is vanaf 16.00 uur. Eerder is niet mogelijk in verband met schoonmaken van de villa. Uitchecken is vóór 10.00 uur.
Bij late check-out wordt € 80 per uur in rekening gebracht.

Procedure aankomst- vakantievilla

U krijgt bij aankomst in de vakantievilla de sleutels en informatie van onze beheerder. Het aantal personen dat in de villa verblijft dient hetzelfde aantal te zijn als doorgegeven bij de boeking. Het is niet toegestaan om mensen die niet op de booking vermeld staan gebruik te laten maken van de (slaap)faciliteiten van Villa Sea Paradise.

De beheerder vertelt bij aankomst hoe u de villa (vooral de keuken) bij vertrek behoort achter te laten.

De vakantievilla wordt bij aankomst en vertrek samen met u geïnspecteerd op gebruik, schade en inventaris. De elektriciteits-en waterstanden worden in uw bijzijn opgenomen.

Borgsom

Er wordt een som gevraagd van € 600 voor het gehele verblijf. De borgsom wordt, na aftrek van eventuele schadekosten, extra schoonmaak, en extra elektra- c.q waterverbruik, binnen 2 weken na uw verblijf terug op uw rekening teruggestort. Mocht er tijdens uw vakantieverblijf eventuele schade zijn aangebracht, dient deze altijd te worden gemeld aan de beheerder ook als deze worden hersteld door de huurder.

Alarm van de vakantievilla

De villa is voorzien van een alarmsysteem. De huurder is verplicht deze te gebruiken als alle personen de villa verlaten. De huurder is verantwoordelijk indien het alarmsysteem niet is geactiveerd en schade door diestal of inbraak is gepleegd. Voor veiligheidsredenen zijn 2 camara' s geplaatst: bij de voordeur en aan de zijkant van de villa bij de 2e parkeerplaats.

Villa verzekering: inboedel en opstal

De villa is verzekerd voor inboedel en opstal. De eigendommen van de vakantiehuurders zijn niet op de polis meeverzekerd. Wij raden u aan om een reisverzekering af te sluiten.

Groepen jongeren in de vakantievilla

De villa is niet te huur voor groepen jongeren en groepen studenten. De villa wordt niet verhuurd aan personen van 25 jaar en jonger. De villa wordt uitsluitend verhuurd voor vakantiebestemming. Feesten en partijen zijn niet toegestaan in de vakantievilla. Het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zijn, is niet toegestaan in de villa. Raadpleeg bij twijfels vooraf de eigenaar

Inbegrepen in de huur van de vakantievilla

In de huur zijn het volgende inbegrepen:
 • Baddoeken en handdoeken
 • Water tot 2 kubieke meters vrij per dag. Extra verbruik wordt verrekend á € 9 per kubiekemeter.
 • Elektra is vrij tot 60 KWh per dag. Wanneer er meer dan 60 KWh per dag is gebruikt zal dit met de borg verrekend worden. Kostenindicatie; elektra verbruik per kwh is (ca. €0,55). Houd rekening met een gemiddeld verbruik (bij 8 pers.) van ongeveer 60 KWh per dag, indien de 4 airco’s alleen ‘s nachts worden gebruikt.
 • Onderhoud van het zwembad, vindt twee maal per week plaats.
 • Gratis toegang tot Papagayo Beach Club
 • Bedlinnen en keukendoeken

Niet inbegrepen in de huurprijs van de vakantievilla

 • Eindschoonmaak en tussenschoonmaak. Deze kosten worden apart verrekend.
 • Boodschappenpakket bij aankomst, wel mogelijk bij aanvraag. Kosten 50 ANG per service
 • Toeristenbelasting 7%
 • Extra verbruik van water en elektriciteit
 • Transfer luchthaven visa versa.
 • Deponeren van uw huisvuil in de groene Kliko container

Bij langer dan 1 week verblijf wordt de woning twee keer per week schoongemaakt waaronder één keer het wisselen van schoon beddengoed plaatsvindt.

Roken , huisdieren en feesten in de vakantievilla

 • Voor de gehele villa geldt niet roken. Rokers kunnen buiten roken. Het is niet toegestaan om op de veranda (het houtgedeelte) te roken. Roken kunt u doen onder de palapa. Bij overtreding van het rookverbod wordt een professioneel bedrijf ingehuurd om de villa te reinigen. De kosten van circa € 300 komen voor uw rekening. Graag geen sigarettenpeuken in de tuin achterlaten.
 • Huisdieren zijn niet welkom in de villa.
 • Het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte   personen aanwezig zijn is niet toegestaan in de villa. Raadpleeg bij twijfel vooraf de eigenaar.
 • Het is niet toegestaan om koks, chef koks, bartender of een derde partij betaald of onbetaald in de villa activiteiten te laten verrichten.

Aansprakelijkheid huurder

De huurder is aansprakelijk voor schade toegebracht door zijn/haar toedoen of die van zijn medegasten aan de villa, zwembad, tuin en inboedel. De vakantievilla biedt slaapgelegenheid voor maximaal 8 personen. Meer dan 8 personen is niet toegestaan om in de villa te overnachten.
Het is verboden om kinderen zonder toezicht bij het zwembad en op het zeeterras te laten. Villa Sea Paradise is hiervoor niet verantwoordelijk.

Villa Sea Paradise Curacao is niet aansprakelijk voor

 • Ongelukken en ongevallen die gebeuren in en om de villa.
 • Het privé zwembad in uw vakantievilla is op sommige plaatsen minder dan 2 meter diep. Duiken in het zwembad is strikt verboden en derhalve op eigen risico.
 • De diepte van de zee onder het zeeterras is minder dan 2 meter. Ook hier is duiken of er van af springen op eigen risico.
 • Diefstal, schade, letsel of verlies van uw bezittingen tijdens de huurperiode in de woning
 • Tijdelijke storingen aan apparatuur in en om de woning
 • Tijdelijke storingen in stroom of watervoorziening
 • Overtreding van de geldende resortregels
 • Overmacht van welke aard dan ook
 • Schade door (natuur) rampen
 • Overlast van activiteiten buiten het gehuurde perceel.

Beheer van Villa Sea Paradise Curacao

De villa dient regelmatig schoongemaakt te worden en soms zijn er acute reparaties nodig. Hierdoor zal personeel namens beheerder van Villa Sea Paradise Curacao, de villa moeten betreden. U wordt hierover van te voren geïnformeerd, zodat u weet wanneer u dit kunt verwachten. We hopen dat u hierover begrip hebt.

Op de overeenkomst van Villa Sea Paradise Curacao is uitsluitend het Nederlands Antilliaans recht van toepassing.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw verblijf in Villa Sea Paradise Curacao. De huisregels maken onderdeel van de algemene voorwaarden. Als u de villa boekt gaat u hiermee akkoord.

 

Curacaose vissersboten

Uitzicht Playa Kalki

Playa kalki

Uitzicht Westpuntbaai

Knip

Ligbedden bij Papagayo Beach 100 m van de villa

Baai Portomarie