Particuliere vakantiehuis Curacao - locatie Boca Gentil

Curacao is ideaal gelegen. Het ligt ten noorden van de kust van Venezuela te midden van de eilanden Aruba en Bonaire. De ligging van Curacao is buiten de orkaanzone, dit maakt Curacao een aantrekkelijke vakantie eiland. Boca Gentil Resort ligt aan zee tussen Caracasbaai en Jan Thiel strand in (zie pijl).

De ligging van de vakantiewoning op Boca Gentil Resort is centraal. De woning ligt aan het begin van de resort waar de meeste activiteiten makkelijk te belopen zijn.

Stranden in de omgeving van het particuliere vakantiehuis Villa Sea Paradise Curacao, zijn Jan Sofat, Brakkeput Mei Mei, Caracasbaai en Spaanse Water. Hier zijn het hele jaar door veel watersport aktiviteiten.

Curacao vakantiewoning Boca Gentil - Jan Thiel Beach

Curacao vakantiewoning, Villa Sea Paradise Curacao ligt op loopafstand van Zanzibar, Papagayo Beach Club en Jan Thiel strand. Gebouwen aan de St Annabaai en Willemstad zijn goed zichtbaar vanuit de woning, het zwembad en het zeeterras.

De zee bij Boca Gentil is ideaal voor duikliefhebbers en zonaanbidders. Boca Gentil Resort heeft een privé strand van ongeveer 15 meter lang. Dit strand is op minder dan 60 meter lopen van Villa Sea Paradise Curacao. Vanuit Boca Gentil Resort heeft u gratis toegang tot Jan Thiel Beach, Papagayo Beach Club en Zanzibar.
Jan Thiel strand en Boca Gentil Resort zijn unieke locaties op Curacao om vakantie te vieren, te wonen en/of zaken te doen.

Vakantiewoning Curacao - Boca Gentil en bewaking

De vakantiewoning heeft een kluis, een privé alarmsysteem en bevindt zich in een 24 uur bewaakte Boca Gentil Resort. Er is bij Boca Gentil Resort een continue toegangscontrole. Op Curacao is Boca Gentil een van de best beveiligde resorts. Gasten en bewoners van de resort krijgen bij aankomst tot Boca Gentil Resort een electronische toegangspas. Met deze pas kan men de ingangsslagboom openen om binnen te rijden. Ook moet men deze pas bij zich hebben om gratis toegang te krijgen tot Papagyo Beach Club. Bij verlies hiervan wordt € 30 per pas in rekening gebracht.

Curacao vakantiewoning Jan Thiel strand - afstanden

  • Jan Thiel strand: 30 minuten met de auto naar vliegveld Hato.
  • Willemstad: 15 minuten met de auto.
  • Van den Tweel supermarkt: ingang Boca Gentil Resort. Open 8:00 am. tot 8 pm.
  • Vreugdenhil supermarkt: 10 minuten met de auto
  • Livingstone Resort: 2 minuten lopen
  • Curacao Sea Aquarium: 15 minuten met de auto
  • Dolfijn academie: 15 minuten met de auto
  • Dagelijks gaan bussen naar Willemstad (Bushalte Livingstone Resort).

De Beach bij de villa op Curacao

De Beach van de villa is de resortbeach, een kleine gezellige beach op zo'n 100 meter van de villa. Het is een beach van zand en kiezelstenen te midden van rotsen.
Een waterschoen aantrekken is aan ten raden bij het zwemmen. Er zijn twee Beaches annex de resortbeach bij de villa te weten: de Papagayo Beach en de Jan Thiel Beach.
Bij deze beaches worden water -, dans -en sportactiviteiten gehouden voor jong en oud.
Deze Beaches hebben ook hun eigen restaurants, eigen eten en drinken meenemen wordt niet op prijs gesteld.

Als je van een wandeling houdt dan kun je naar de Caracasbaai Beach lopen. Deze Beach is zo'n 3 km lopen vanaf de villa.
Bij Caracasbaai Beach vind je een aantal locale restaurants, waar lokaal eten wordt geserveerd.

In de vakantiewoning is er een map met alle belangrije informatie over Curacao.

Vakantiewoning huren op Curacao?

Curacao in vogelvlucht

Uitzicht Knipbaai

Curacao - Boca Gentil en Jan Thiel strand

Eiland Curacao

Google maps Streetview: Curacao Villa Sea Paradise